צום מקדם מודעות וחמלה לעצמינו ולסביבה

מרצה: יגאל קוטין
השידור יתחיל ב: 28.11 בשעה 20:30

צום מקדם מודעות וחמלה לעצמינו ולסביבה

תעשיית המזון העולמית היא מהגורמים המזהמים ביותר. החל מההשכלות של תעשיית הבשר / שימוש בשטחי מרעה על חשבון יערות ושטחים ירוקים, פליטת גזי חממה, שימוש בחומרים מזהמים בצורה של ריסוס ירקות ופירות והצומח, שינוע של מוצרי מזון ברחבי העולם ועוד. המזון הוא בהכרח חיוני לגופינו ובריאותנו, אולם העולם המודרני מעודד צרכנות ללא גבולות וללא מודעות בתחום המזון בפרט. אנו עבדים של התאוות והשתוקקויות שלנו, הולכים שבי אחרי החושים שלנו ובעיקר מכורים לפרסומות המבטיחות לנו אושר אם נקנה עוד ועוד מזון, ללא שום מחשבה יתרה על הנזק האדיר והבלתי הפיך לאדמה ולסביבה. כיצד תרגול של צום במהלך חיינו כשגרה תורם לפיתוח החמלה לעצמנו ולסובב אותנו ולהעלאת המודעות לאיכות הסביבה ולצרכנות מזון שקולה ובריאה! כיצד לצום באופן נכון ובריא כפרקטיקה לשיפור הבריאות הגופנית, הנפשית והעולמית – סביבתית. לדבריו של "מולאנא ג'לאל א-דין רוּמי" על צום Fasting is the first principle of medicine, fast and see strength of spirit reveal. When you fast – good habits gather like friends. Fasting blinds the body in order to open the eyes of your soul!  
יגאל קוטין

יגאל קוטין

מטפל איורוודי, נטורופת והרבליסט קליני. מתמחה בניקוי הגוף מרעלים, מטפל ומרפא, מלווה תהליכי שינוי לאורח חיים בריא ותזונה מיטיבה למעלה 10 שנים. הקים את מגמת האיורוודה במכללת רידמן ומרכז המגמה במשך מספר שנים, מרצה בכיר במגמת הנטורפתיה במכללת רידמן במגוון תחומים: צמחי מרפא, תזונה, ניקוי רעלים ועוד. שותף בצוות המקצועי בחברת “ברא צמחים”.

39,395 ש״ח מתוך 70,000 ש״ח הוצאות הכנס

נתרם עד כה:
47%

שלום,  כנס זה הופק מתוך רצון לחבר בין תודעה לפעולה, ומתוך הבנה שיש קשר ישיר בין השניים, ושאנו לא נפרדים בעולם.  
תודה עמוקה לכל דוברי ודוברות הכנס שהשתתפו בו בהתנדבות מלאה.  
מי יתן, ונרבה טוב בעולם , בברכה מיכל גורל
מפיקת הכנס

תכנים נוספים שיכולים לעניין אותך:

סגירת תפריט

הקלד/י מייל ובחר/י סיסמא על מנת לקבל גישה לכל התכנים בכנס

טופס הרשמת משתמש חדש (במידה וכבר נרשמת לכנס יש לבחור בחלון זה למעלה ״משתמש קיים – התחבר לאתר״)

נתקלת בבעיה? משהו לא ברור? נשמח לעזור :)

יש למלא את הטופס הבא: